miercuri, 23 octombrie 2013

RECOMANDAT. Cancerul locuieste in supermarket

 
Mancam in fiecare zi de cand ne-am nascut, totusi a manca nu inseamna neaparat a ne hrani. Pentru a ne hrani avem nevoie de nutrienti. Suntem inconjurati de mancare saraca in nutrienti si unde mai pui ca suntem inconjurati de mancare otravita. In aceste vremuri e foarte dificil sa mananci sanatos. Anul trecut, pentru prima data in istoria omenirii, numarul oamneilor obezi a depasit numarul celor care sufera de lipsa mancarii.

Cu 100 de ani in urma mancarea era foarte greu de obtinut. Trebuia sa vanezi, sa cultivi si sa culegi ca sa mananci. Regele, acum 100 de ani, nu avea la masa ce ai tu acum in fiecare zi. Azi suntem inconjurati de mancare, aruncam mancare din supraproductie. Problema este alta, ceea ce exista pe piata nu este mancare, este imitatie de mancare. Arata ca mancarea dar este altceva.

 
Organisme Modificate Genetic

gmO-tomato
Primele despre care discutam sunt plantele transgenice. Au aparut cand omul a inceput sa se joace de-a Dumnezeu. A incercat sa imbunatateasca soiurile cu scopul de a obtine mai multa productie. Plantelor le sunt inserati virusi pentru a nu fi atacate de daunatori si dau semninte sterile pentru ca fermierii sa continuie sa cumpere rasad de la firma producatoare. Sunt mari, frumoase, lipsite de nutrienti si otravitoare. Produc un numar mare de boli, printre care bineinteles, cancerul.

Pe langa faptul ca sunt modificate genetic, plantele sunt stropite cu pesticide, insecticide, stimulatori de crestere si de culoare. Exista peste 3000 de formule chimice si peste 30.000 de denumiri comerciale, 98% dintre ele, cancerigene.Bunicii nostri cresteau plantele in pamamnt cu ingrasamant natural de la animale. Corporatiile agricole folosesc ingrasamant chimic.

In concluzie, cand mergeti la supermarket sa cumparati fructe sau legume trebuie sa stiti ca sunt modificate genetic, sunt stropite cu insecticide, pesticide, stimulatori si sunt crescute cu ingrasamant chimic. Inafara de asta, sunt aduse de la cativa mii de kilometri, sunt culese cu cel putin 3 saptamani in urma, si putinii nutrienti pe care ii mai aveau s-au cam pierdut. In concluzie, va vor astampara foamea dar nu va vor hrani! Si ce este mai grav, va vor otravi sangele.


Produse de origine animala

Puii din crescatorii sau puii de carne, cum se numesc. Sunt crescuti in conditii de igiena deosebita, nu ca puii de curte ce sunt liberi sa ciugule tot ce vor. Puteti sta linistiti, puiul de crescatorie este igienic, daca vede o rama, lesina. Creste in 9 saptamani ca Fat Frumos, in timp ce un pui obisnuit creste in 8 luni. Este hranit cu nutreturi concentrate pline de minerale sintetice, administrandu-i antibiotice cu nemiluita si mai ales, dandu-i hormoni de crestere.
Cum nu prea mai este peste in oceane, 70% provine din crescatorii. Cea mai mare cantitate este produsa in orient. Este plin de antibiotice si hormoni de crestere. Vacile de crescatorie nu vad iarba. Vad faina de oase, concentrate si stimulatori de lactatie care trec in lapte.
Nu sunt adeptul vegetarianismului, dar cand spunem carne din comert spunem cancer de colon, cancer mamar, cancer de prostata, cancer de ficat, probleme de circulatie, obezitate, colesterol.
Ar fi necesare 100 de articole pentru a enumera numarul bolilor generate de consumul de carne.


Alimentele procesate

061013-health-processed-food-chicken-fried-line
90% din ele contin E-uri alimentare.Cum in Romanica nu exista aparatura sofisticata pentru detectarea acestor aditivi, etichetele sunt bazate pe informatiile diferitor producatori si injumatatite prin spagi. Daca intri intr-un supermarket, efectiv nu ai ce sa cumperi, maxim prezevative. Desi majoritatea bolilor ne sunt bagate intentionat in medicamente si alimente de catre companiile farmaceutice.

Nimeni nu vrea sa va plateasca pensie 40 de ani, sunt bani pierduti. Societatea are nevoie de forta de munca tanara si de o speranta de viata redusa. Daca se poate sa munciti si sa muriti la 50 de ani e perfect. Daca in acesti ani vizitati cat mai mult farmacia si spitalul, e minunat. Aceasta se traduce printr-o crestere economica. Sanatatea e un lucru bun, dar nu produce bani !

Multi tineri ignoranti vor spune, eu nu vreau sa traiesc prea mult, de aceea beau ,,sucul negru”, fumez, mestec guma si mananc fast-food. Ceea ce nu inteleg ei e ca nu traiesc pana la 60 de ani sanatosi si brusc muriti. Va chinuiti 30 de ani cu toata putrezirea pe interior, si va spun , habar nu aveti ce inseamna durerea, habar nu aveti ce inseamna sa traiesti in infern!
Probabil acum te gandesti, ,,pai si de unde sa mananc? in piata nu gasesti, in market la fel, traiesc in oras , nu am de unde sa cumpar.”

 
Solutii practice

images
# In primul rand nu ar trebui sa detii o masina, iti mananca toti banii   Dar daca tot o ai , te opresti la o babuta si ii spui ,, mamaie, in doua ore eu ma intorc, taie-mi si curata-mi doua gaini si vreau sa mai cumpar ce mai ai matale pe aici, vin de tara, lapte de capra, oua, legume, fructe, mere, ce ai ” In acest fel iti folosesti duminica sa te recreezi si sa te aprovizionezi cu mancare sanatoasa.

# Carne rosie e bine sa mancati o data, de doua ori pe luna. La porc puteti renunta de tot, carnea de porc e foarte grea si toxica. Peste mancati de doua ori pe saptamana, dar nu de crescatorie. Va uniti 4 familii consumatoare de peste si o data la 4 luni va veni randul dumneavoastra sa faceti un drum pana la Constanta si sa cumparati 100kg peste ieftin, direct de la pescari, pe care il impartiti, il congelati si aveti peste sanatos. 90% din hrana eschimosilor este peste si grasime de balena. Ei nu prea au de unde sa manance vegetale, la atata grasime te-ai astepta ca toata lumea sa aiba probleme mari cu colesterolul dar nu e asa. Ei au cel mai mic colesterol si cea mai mica rata al atacurilor de cord.

# Am terminat cu carnea, revenim la legume. Cautati o babuta saraca care a venit sa vanda si ea cate ceva, nu cumparati de la cei ce isi fac veacul in piata. Acestia au fructe importante sau produc masiv deci baga stimulenti. Dupa ne uitam la aspectul fructelor, daca sunt mici si cu viermisori sunt bune, unde traieste viermisorul traim si noi. Daca sunt mari si frumoase, acolo cresc bolile si cancerul. Cancerul locuieste in supermarket !


Tratarea termica a alimentelor

glossy-burning-fire-flame
A trece totul prin para focului se numeste arta culinara, defapt se numeste crima sau sinucidere. Orice aliment tratat termic la o temperatura mai mare de 40 de grade ramane fara vitamine, minerale, enzime. Inafara de asta, indicele glicemic la foarte multe plante creste la 85. Corpul are nevoie de nutrienti, fara ei nu functioneaza, iar daca nu ii gaseste provoaca senzatia de foame.

El cere sa fie hranit, dar noi ii dam tot hrana moarta si de aici obezitatea, boala societatii civilizate. Cand gatesti, mancarea isi schimba structura moleculara, iar corpul tau recationeaza la ea ca la o toxina. Acest lucru nu te imbolnaveste direct, dar consuma foarte multa energie vitala declansand aceasta alarma falsa, discutam aici despre o malnutritie cronica.

In mod normal nu ar trebui sa fii obosit la pranz. Exista doua tipuri de persoane, unii care mananca prea mult si prostii iar altii care sunt slabi, stresati, ocupati si mananca prostii. Aveti in fata o alegere, mancati pentru gust sau mancati sa va hraniti. Concluzia, distrugeti aragazul.

Din casa unui om ce mananca sanatos nu ar trebui sa lipseasca storcatorul de fructe. Fresh-ul de fructe se consuma imediat dupa ce a fost facut. Enzimele si vitaminele mor odata cu oxidarea care se produce doar in cateva minute. Enzimele si vitameinele sunt distruse de caldura, frig, razele soarelui, apa si aer. Atentie, fresh-ul de fructe nu se bea in dinti, acidul citric ataca puternic dintii. Il dati repede pe gat si mestecati putina paine integrala sa curatati dintii. In rest are numai efecte pozitive, energia se elibereaza numai in cateva minute si vei simti diferenta in tonusul corpului tau. Alimentele trebuiesc deci mancate pe cat posibil in stare proaspata,nepreparate termic.
sursa 
=============
=======================================
=================================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Follow